Biscuiterie Jules Destrooper

🧇 Uitgebreid assortiment kwaliteitsbiscuits
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Biscuiterie Jules Destrooper levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over

Een leuke activiteit of uitstap kost vaak handen vol geld. Daarom helpen wij u bij de organisatie van een winstgevende verkoopsactie!

Biscuiterie Jules Destrooper is al meer dan 130 jaar toonaangevend op de markt van kwaliteitsbiscuits. Sinds jaren bundelen wij onze beste specialiteiten voor scholen en verenigingen.

Een kwalitatief assortiment dat ouders, familieleden, kennissen... zeker weten te appreciëren. Daarnaast is het door zijn verpakkingswijze makkelijk te verhandelen en levert het vooral een mooie winst op.

Voorwaarden

Gratis levering vanaf 240 stuks. Levertijd maximaal 18 dagen.

De producten zijn enkel te bestellen in volgende veelvouden:

  • Jules’ Traditionals 200g: 12
  • Jules’ 3-Pack 300g: 16
  • Natuurboterwafels 700g: 6
  • Jules’ 4-Pack 400g: 12

Maak kans op een extra activiteit!

Jules Destrooper schenkt een moment van geluk aan één van de verenigingen of scholen die meer dan 400 pakketjes bestelt in 2020. Eind januari 2021 wordt de vereniging of school verkozen, die de gratis ballonvaart voor 10 personen wint.

luchtballon
Biscuiterie Jules Destrooper